HTML

Gyurcsány elindult

Amig nem tanuljuk meg, hogy mindennek ára van. Ilyen a folytonos változás kényszere.

Friss topikok

  • Mr. Lansky: Jaj, de megijedtem! Relative, Te sosem leszel a siker kapujában. Ezt Wendriner úr relatíve jól lá... (2008.01.08. 01:31) A siker kapujában.

Linkblog

Archívum

A siker kapujában.

2008.01.08. 00:15 relative

Biztosan agyament dolognak tartják most egyesek, hogy a kormány elindul.Igen szerintem bizonyos eredmények ezt támasszák alá. 10.5%-rol a költségvetési hiányt lefaragták 5.9-re. Ez mindenképpen ugródeszka lehet a jövöre nézve. Pesszimista emberek hajlamosak pánikba esni szenvedni, panaszkodni. Abban a pillanatban amikor kis jó történik velük elkezdik optimistábban látni a dolgokat. Szerintem ennek most jött el az ideje. A kongervencia betartása mindeen hónapban  srófolta lefelé költségvetési hiányt. Amikor az eredmények kezdenek látszani az elpártolt hite vesztett szavazók jó része visszatér megszokott jászolához. Gyurcsány ezt is jól kiszámitotta. Aki minden nap küzd a saját pártjával, az ellenzékkel a néppel azt az embert becsülni tudom erejéért. Mert ez egész embert kiván és kevesen tudnák végig csinálni. A népszavazási cirkuszból is ö fog kijönni jobban. A jobboldal belefog fulladni sorozatos ultimátumaira. Beleunnak elfáradnak. Végre rájönnek, hogy vezetöt kell váltani. A megfáradt üres szólamokat pufogtató volt fiatal FIDESZ-esk helyet kompromisszum kész valódi értelmes politikusok kellenek. Minden látszat ellenére az MSZP Medgyesi menesztésével Gyurcsányal megtette. A köztársasági elnökvállasztás is erröl szólt. Gyöz e a régi MSZMP-visszamaradt magja /Szili és társai/  vagy az újvonal veszi kezébe az irányitást. Tehát Gyurcsány sok ütközetet veszitett de szerintem a csatát megfogja nyerni. Lassan jönni fognak az eredmények. Ez Orbánt még jobban fogja bösziteni. Ezzel hibára fogja késztetni. Reméljük egy korszaknak vége fog érni. Béke honol kis hazánkra és a szekeret mindenki egyfelé akarja tolni. Vége a nagyotigérö majd én gondoskodom rólad te ne tedd.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr54288978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wendriner úr 2008.01.08. 01:08:18

hát ezt remélem komolyan gondolod, mert viccnek túl durva!

stílus, nyelvhelyesség, központozás elégtelen. politikai összefüggések meglátása szintén kritikán aluli.

menj, próbálj meg lenyomni estin egy érettségit.

Mr. Lansky 2008.01.08. 01:31:22

Jaj, de megijedtem!
Relative, Te sosem leszel a siker kapujában. Ezt Wendriner úr relatíve jól látja, Te pedig másik adót nézel. De legyen igazad, márcsak a szólásszabadság apropóján is. És itt most nem a tévéműsorra gondoltam.
Mély tiszteletem és őszinte nagyrabecsülésem a blog.hu adminisztrátorának is. A találat mián. Késő van már. Nagyon késő.
Becsukták a kaput is...
süti beállítások módosítása